Ooit waren we één en baden we in volledige vreugde gezamenlijk in de bron, toen ontstond er het idee, om een spel te gaan spelen. Een spel waarbij we zouden vergeten dat we één waren. We zouden ons gaan afsplitsen net zo lang tot we geloofden dat we alleen waren, de geboorte van het ik.

*

Het doel van dit spel was om de Goddelijkheid in ons zelf te ontwaken, om zelfstandig te leren om keuzes te maken, om emoties te ervaren, om alle facetten van de schepping te doorleven. Nu eonen later is het spel in een nieuwe fase beland en komen we na een lange reis weer samen uit in de bron.

Op deze reis hebben we van alles belichaamt, we hebben onze thuisplaneet verlaten om ervaringen op te doen, om zo langzaam alle facetten van de schepping waar wij voor kozen te beleven. Op deze dag ontstaat een mogelijkheid, om deze voor zover nodig te doorleven, om tot heelheid te komen.

De 13 Oerkrachten

Toen we afsplitsen deden we dat in 12 verschillende stralen, iedereen komt uit zo’n bepaalde straal en het is het doel en missie om de andere 11 te gaan heractiveren, zodat je de 13de wordt. Dan ben je weer thuis, de 13de straal is die van de bron, van eenheid. Dit is uiteindelijk de overkoepelende les, groeien. Dat is wat we allemaal doen, en iedereen weer anders ervaart. Je kunt geloven in lessen moeten leren om verder te komen, of juist dat het leven een spel is en dat alles wat je hoger zelf kiest, toch wel op je pad komt..

Wanneer je deze 13 stralen in pure vorm ervaart, ontstaat automatisch hetgeen wat nog dient te gebeuren in zo’n bepaalde kleur. Dit gaat eigenlijk voorbij woorden, gewoon een uitwisseling in energie, misschien komen delen terug, doorloop je iets ouds, of ontvang je een inwijding. Op het seminar, de 13 oerkrachten doorloop je de deze 13 stralen met muziek en begeleiding met mijn stem, drum, bellen en ratels, zodat ik extra kan ondersteunen in wat mag gebeuren. Wat er ontstaat in zo’n straal kan variëren van regressie tot zuivering, van heling tot activatie tot een collectieve dienst. Dit is per groep en persoon anders..