Start elk jaar op 26 juli, de eerste dag van de 13 manen Maya kalender!

 
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
 
Wat kun je hier van verwachten?
 
We lopen het pad van het Zuiden, Westen, Noorden naar het Oosten.
Elke periode krijg je een PDF file toegestuurd met de info en opdrachten.
Tussendoor komen de meditaties en filmpjes je ondersteunen in de bijbehorende heling. En als allerbelangrijkste word je elke week in de energie gezet van de bepaalde fase..Dit resulteert automatisch al in heling, inzicht, bewustzijn met als doel groei en transformatie!
 
Meer info
 
Het medicijnwiel is gebaseerd op oude kennis van de natuurvolkeren. De oorspronkelijke bewoners van schilpaddeneiland, maar ook de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Amerika en Siberië werkten met deze methode van heling en inzicht. Deze oude zienswijze is in de zomer van 2014 tot me gekomen en is tot op heden zichzelf aan het vernieuwen. Het kent 36 posities, van de Kristallen van de Oermoeder, tot aan het hart van God. Alle stappen komen er in voor. Om deze stappen ook daadwerkelijk te kunnen zette, dien je klein te beginnen en natuurlijk te bouwen aan je fundering. Om heling te verschaffen op alle 36 levensgebieden, komen jouw persoonlijke krachtdieren je helpen. Zij bieden inzicht en heling, en brengen verloren gaven en delen van je essentie bij je terug. Maar het mooie is, je kunt eigenlijk alles op dit wiel gaan plaatsen. Via video, informatie, meditaties en huiswerkopdrachten ga je thuis door het medicijnwiel heen. Het programma is verdeeld in vier secties. Elke week/of om de week komt er een andere energie waarrdoor je steeds een laag dieper/hoger gaat. Of je nou bewust met de materie bezig bent of je alleen de energie zijn werk laat doen maakt niet uit. Groei is onvermijdelijk!
 
Het Zuiden, plek van de benedenwereld je onderbewustzijn, het pad van schoonheid, hier liggen onze trauma’s. Inner-kindje.
Het Westen, de midden aarde, het hier en nu, plek van heling en jouw aardse gave, jouw taak en de kracht van het ego.
Het Noorden, de gidsenwereld, plaats van inwijdingen en poortwachters, hier begint jouw meesterschap. Je ziel.
Het Oosten, de bovenwereld, de plaats van stilte, overzicht, leiderschap en je volledige zijn. Je wezen.
 
Het wiel geeft een structuur en energetische heling op de achtergrond, wat versterkt wordt als je zelf in beweging blijft. Bepaalde dingen worden aangeraakt en kun je in een meditatie oplossen, maar het kan ook zijn dat je begeleiding nodig hebt van andere sjamanen of helers, om werkelijk de stappen te kunnen zetten. Je ontwikkeld op speelse wijze je intuïtie en als je zelf nog niet bij de volgende stap kan, als er nog niet een dier komt, zit er nog een verwonding op. Dan mag je kijken wat het blokkeert en zelf middels de huiswerk opdrachten iets in beweging brengen. Als je echt vastloopt kan ik ondersteunen.
 
Heb jij behoefte om een immense transformatie te ondergaan?
voel je de verbinding met oude beschavingen, en wil je ontdekken met welke tijd, kennis en energie jij kunt werken?
Wil je graag helderheid en sturing op je pad,
maar wil je wel alle stappen zelf zetten?
 
Dan is het online medicijnwiel wat voor jou!
‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗
 
Geef je op door een mail te sturen naar: info@tzolkinportal.com
 
Inclusief krachtdierenboek twv 24,95
Inclusief 1 coachinggesprek per windrichting (indien nodig)
Met meditaties, helingen, huiswerkopdrachten, kennis,
maar als allebelangrijkste een jaar onder spirituele begeleiding!
 
‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗
 
 
~ Zuiden: (2 maanden) ~
 
In het Zuiden ga je terug naar je jeugd, hier gaan we de fundering bouwen die je nodig hebt om je ware kracht ook daadwerkelijk te kunnen dragen. Je komt in contact met de vier krachtdieren van je persoonlijkheid, die je gaan helpen om een schild te bouwen op alle vier lagen/windrichtingen. Eigenlijk ga je nu al door het hele wiel heen, omdat je nu van het zuiden naar het oosten gaat reizen. Je komt je gehele ontwikkeling in het kort al tegen, en later ga ja dat uitwerken, dan ga je de diepte in, om de oorsprong van zaken te raken. Dit is de kennismaking om voorzichtig het wiel te laten draaien..
 
~ Westen: (3 maanden) ~
 
Het Westen is het pad van heling, het wordt zichtbaar wat je komt doen en krijgt handvatten om daadwerkelijk te beginnen. Nu laat het Levenswiel zich zien, de 12 stappen/levenslessen, en dienen de lessen maar ook saboteurs zich aan die je nog weghouden bij bepaalde krachten. Het is niet zozeer van belang dat je alle 12 stappen zet, omdat eigenlijk de basis is van het oorspronkelijke medicijnwiel is. Hier deden de natives een heel leven over om uiteindelijk weer de gouden poort in het oosten te bereiken. Met anderen woorden, dit beschrijft jouw levenspad. Door dit pad te gaan bewandelen kun je zien waar je steekjes hebt laten vallen en door hier bewust van te zijn kun je misschien zelfs een echte stap zetten in je leven.
 
~ Noorden: (3 maanden) ~
 
In het Noorden word je de leraar, hier kun je hetgeen wat je hebt ervaren, doorvoeld en overwonnen gaan uitdragen. Nu krijg je de sleutels om de poorten te openen. Er zijn vier poortwachters en in totaal 33 poorten, verdeeld in de vier elementen. Hier kun je nieuwe bevoegdheden, inwijdingen, gaven of krachten ontvangen. Besef wel dat deze poorten al immens kunnen zijn, deze bevoegdheden krijg je vanuit de spirituele hiërarchie en staat los van het programma, en toch weer niet. Het zijn verdiensten die je in dit of vorige levens hebt verdient. Je hoeft ze niet allemaal te openen, dat is eerlijk gezegd onmogelijk. Zouden alle gaven, poorten, tempels open zijn, dan ben je al verlicht, helemaal één met je wezen. Elke stap die je hier in zet is een immens, iets waar je ontzettend dankbaar voor mag zijn. Het zijn de kleuren, veren die je hebt verdient..
 
~ Oosten ~ (4 maanden)
 
In het Oosten komt alles samen. Wederom gaan we zo diep en hoog als ons bewustzijn het toelaat. Nu kom je terug in je zijn, in de stilte, daar waar je thuis hoort. Er openbaart zich een compleet nieuwe laag, de buitenring. Eén waar je de rest van dit leven zoet mee zult zijn. Deze gaat namelijk vanaf de Oermoeder, tot de Bron en laat alle tussenliggende stappen zien. Je gaat door de 7 regenbooglagen van Moeder Aarde, deze lagen gebruiken sjamanen om zielendelen op te halen, zware energie weg te halen en voorouderlijke lijnen te helen. Maar dat is niet alles, ook de 7 hogere lichamen van Vader Hemel worden zichtbaar. Deze brengen je in contact met andere werelden, tijden en wezens.
 
‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗‗
 
Omdat het wiel een volledig beeld geeft van de schepping, doorloop je alle fases van groei. Je kunt het wiel of de sleutel dan ook toepassen op eigenlijk alles. Je organen, je huis, chakra’s, maar ook zelfs je zielenpad. Aan de hand van jouw krachtdieren en hun posities, worden je blinde vlekken, obstakels en krachten zichtbaar. Je gaat bouwen aan je eigen unieke blauwdruk, waarbij de gaven van de dieren symbool staan voor delen van je essentie die je naar binnen mag halen. Als er een wolf met rode ogen komt, heb je nog voorouderlijk machtsmisbruik, en vos haalt je verloren zielendelen op. Je leert de taal van het onderbewuste en een hele dierentuin staat voor jou klaar, om jou bij jezelf terug te brengen! We werken samen met de vier richtingen, 4 elementen, de 13 levenslessen, 9 tempels van je hart, 4 poortwachters, 13 inwijdingen van de spirituele hiërarchie, 9 stappen van de sjamaan en 4 Goddelijke krachten. Kortom, teveel om nu al te bevatten. Daarom doen we alles stap voor stap. Elke keer als er een cirkel rond is openbaart zich een nieuwe laag, van het wiel en ook van jezelf. Je zult merken dat de hele eenheid staat te springen om jou te begeleiden naar de nieuwe aarde, en dit is een sleutel, een opening naar steeds weer nieuwe lagen van jezelf. Bewustzijn!
 
* Een enorm spirituele boost op alle lagen van je zijn
* Toegankelijk vanaf alle niveaus
* Spirituele begeleiding op je levenspad
* Begeleiding als sjamaan of therapeut
* Inzicht in je processen en levensdoel
* Licentie om zelf met het wiel te gaan werken
* Een fundering voor je verdere ontwikkeling
* Ontdekking je passie/krachten/kwaliteiten
* Meer helderheid, vreugde en voldoening in je leven
* Mogelijkheid tot een enorme verschuiving
* Verbinding met je healing-lineage, gidsen
* Je leert oude sjamanistische healing-methodes
* In contact met je goddelijke delen, I AM..
* Afstuderen onder je eigen expertise
 
In zachte liefde,
Jan Pieter/ Aeréon
 
Lees meer over mij:
http://www.tzolkinportal.com/mijn-verhaal/