Dit jaar vindt er een langzaam overgang plaats, Het Medicijnwiel wordt het Levenswiel, dit omdat het Medicijnwiel een bekend gegeven is wat in meerdere oude tradities wordt doorgegeven. Daardoor ontstaat er vaak verwarring. Het Levenswiel omvat meerdere lagen en is iets wat door Tzolkin Portal is ontwikkeld.

Het Medicijnwiel Jaarprogramma 2016/2017 – de Sleutel der Eenheid

We starten op verschillende dagen op verschillende plekken in het land. Lees daarom beneden de startdata en groepen.

————————–————————

Elk jaar starten we een nieuwe ronde en zodra je kiest hieraan mee te doen, begint het wiel al te draaien. Meer dan ooit komt er een nieuwe energie op Aarde en kan het medicijnwiel je helpen om die versnelling aan te kunnen. Hoe we het ook proberen, het oude werkt niet meer. We worden wakker uit de droom, en eenmaal wakker kunnen we ook anderen helpen. Door het wiel te lopen begin je aan het pad van ascensie..

Dit jaar gaat het wiel nog professioneler zich presenteren met een team van begeleiders met uiteenlopende kwaliteiten, die ook tussendoor aanspreekbaar zijn.

Ben je klaar je ware zelf te ontmoeten?
Ben je klaar je diepste zijn onder ogen te komen?
Voel je de roep naar de Nieuwe Aarde, maar weet je nog niet hoe?

Dan is het Medicijnwiel 2016/2017 wat voor jou!

————————–————————–

Medicijnwiel

Het Medicijnwiel is gebaseerd op de kennis van de oude wijze indianen van Noord-Amerika. Het borduurt verder op de 4 windrichtingen van de Q’eros sjamanen, de oorspronkelijke Inka’s, en heeft als verborgen basis ook de Tzolkin energie van de Maya’s. Er zijn meerdere oude culturen aan verbonden, van de Aboriginals en Maori, tot aan de Kelten en Germanen en niet te vergeten de oude wijze Friezen. Maar ook de kosmische wezens, rassen, engelen en Elohim worden vertegenwoordigd. We gaan al deze lagen ontmoeten. Het is een perfecte combi tussen Hemel en Aarde, Oud en Nieuw, Zon en Maan, Licht en Leegte.

Het Medicijnwiel is niks meer dan een stappenplan wat we allen doorlopen in ons leven. Het zijn de fases van babytijd tot puberteit, van (jong)volwassene tot Elder. In deze levensfases ontstaan wonden, kerfjes op onze ziel, die vaak ouder zijn dan het nu. Door bewust het Medicijnwiel te bewandelen, heel je de wonden van je jeugd zodat je volledig aanwezig raakt in het nu. Alles komt dus nog een keer aan bod. Eenmaal de aardse lagen doorstaan openen we de kosmische velden. Je zet bewust de stappen naar persoonlijke groei en komt versneld tegen wat je remt en bekrachtigd. Je wordt klaargestoomd voor jouw collectieve taak.

Het Medicijnwiel van Jan Pieter is volledig aangepast aan de nieuwe tijd omdat nu ook de hoogste lagen haalbaar zijn. En dat is met deze verhoogde trilling immens. Je kunt een versnelde groei teweeg brengen door alleen maar het wiel te laten draaien en de stroom te volgen, en als je er zelf actief mee bezig gaat ontstaat er bewustzijn en helderheid op vele lagen. Of je nou de tools gaat gebruiken voor je eigen bedrijf of om krachtiger in het leven te staan dat is aan jou. Je kunt er zo diep in duiken als je wilt. Het is wat ik noem een ascensie tool die je stapje voor stapje in contact brengt met jouw Goddelijke essentie en je Oorspronkelijke Blauwdruk. Zie het als een jaar onder begeleiding van het licht en de eenheid. Een gouden jaar, waarin je het fundament legt voor de toekomst.

Hoe werkt het precies?

Je kunt op vele manieren met het wiel werken. Met stenen, planten, kruiden etc. De manier die ik tot op heden gebruik is met kracht- en hulpdieren. Zij brengen verloren delen van je essentie bij je terug en laten zien hoe jij op de bepaalde levensgebieden staat. De 37 spirit dieren vormen samen jouw unieke trilling en karakter. Deze dieren komen en gaan, maar uiteindelijk blijven er een aantal staan, deze zijn een onlosmakelijk deel van jou en laten zien hoe je (nu) beweegt op Aarde, in het onderbewustzijn, andere lagen en dimensies. De krachtdieren brengen ook heling. Ze komen fysiek, energetisch, via kaarten of televisie je leven binnen. Het mooie hieraan is dat bij vormen zoals astrologie alles vaststaat vanaf het moment van geboorte. De blauwdruk van het Medicijnwiel verandert naarmate jij groeit. Door de oneindigheid aan combinaties met krachtdieren is er geen enkel wiel op Aarde hetzelfde.

Kijk hier het filmpje om het wiel te voelen en kort te ervaren:
https://youtu.be/sLLATFlJzkc

————————–————————

~Wat leer je allemaal~

– herkennen van krachtdieren
– werken met krachtdieren
– terughalen zielendelen in de onderwereld
– (on)bewust reizen naar andere werelden
– werken met het levenswiel, sleutel der eenheid
– een relatie opbouwen met gidsen en je hoger zelf
– maken, bezielen en activeren van een krachtvoorwerp

~Wat kun je ontvangen~

– inwijdingen voor je persoonlijke pad
– nieuwe gaven, verloren delen en krachten
– dit jaar ook de verbinding met je hogere lichamen

————————–————————

~Opgave en informatie~

Vier keer per jaar komen we samen, maar ook zal er tussendoor veel gebeuren. We beginnen in kleine groepen en komen eerst twee keer een dag samen. Dan is er veel persoonlijke aandacht. Later komen de weekenden en worden de groepen groter omdat er meer samenkomen.

Kosten voor het gehele jaarprogramma: € 777,-

* inclusief 2 dagen en 2 weekenden, een werkboek over krachtdieren en het studiemateriaal + begeleiding tussen de dagen door. Reserveer door een mail te sturen naar: jpschreur@gmail.com
(ruimte voor 5 personen per groep)

(omdat het juist een tool is voor lichtwerkers en mensen met een spirituele taak is er voor hen die nog geen financiële overvloed hebben bereikt, een mogelijkheid om voor gereduceerd tarief mee te doen. Er is een mogelijkheid om voor 555,- mee te doen. Er zitten dan geen overnachtingen bij in, mail me voor meer info.)

ps: mocht je voor de tweede keer het wiel willen lopen dan mag je voor 555.- het wiel meelopen omdat je veel kennis al hebt
ps: er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen maar bij het niet aanwezig zijn blijft de betaalplicht staan

————————–————————

~Data en locatie~

We starten op vier plekken in het land een kleine groep van maximaal 5 personen.

De eerste twee dagen (het zuiden en westen) zijn in een kleiner gezelschap zodat er meer persoonlijke aandacht is.
Dan komen 2 groepen samen in het onderdeel het Noorden en ronden we met 4 groepen af in het onderdeel het Oosten..

Groepen: Noord-Oost

Lekkum Friesland (Noorden) (vol)
dag 1: 1-10-2016
dag 2: 19 -11-2016

Weekend 1: 1-4-2017 Noord/Oosten samen in Lekkum

Groepen: Zuid-West

Helmond Brabant (Zuiden) (vol)
dag 1: 17-10-2106
dag 2: 26-11-2016

Weekend 1: 15-4-2017 Zuid/Westen samen in Lekkum

Weekend 2: 1-7-2017 Zuid/West/Noord/Oosten
samen in Lekkum

De twee weekenden zullen gegeven worden in het spirituele centrum Pacha Mama te Lekkum. Dat is nabij Leeuwarden in Friesland. Voor velen een eindje weg, vandaar de mogelijkheid tot overnachten.

————————–————————

Achtergrond informatie

Mijn naam is Jan Pieter/Aeréon. Ik ben iemand die oude rituelen uit vele culturen omzet naar nieuwe praktische werkwijzers en voeg alles wat mogelijk is samen. Je zou me een sjamaan kunnen noemen, maar ik voel dat dit niet omvat wie ik werkelijk ben. Sjamaan is ook niet iets wat je zomaar kunt leren, wel kun je sjamanistische tools leren. Sjamaan zijn is een manier van leven waar veel bij komt kijken.

Na mij ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru, de Q’eros gemeenschap, ben ik weer op mijn oude healingspad gezet. Ik stel me volledig in dienst van Moeder Aarde en de eenheid. Ik geef workshops met onder andere Tzolkin, oude beschavingen en het Medicijnwiel, de sleutel der eenheid en heb een boek gechreven wat je kan voorbereiden op de Nieuwe Aarde. Mijn kracht ligt in het inwijden van personen, ruimtes, plekken en bied een structuur waarin heling en helderheid kan ontstaan. Ik werk met energetische opstellingen, zielenreizen, krachtvoorwerpen maar als allerbelangrijkste ondersteun ik je om het zelf en op je eigen manier te doen, want jij bent jouw eigen meester. Er zal extra begeleiding zijn van vrienden en bekenden..

In zachte liefde,

Roland, Hannah, Almira, Bart, Judith, Patricia, Yvonne en Jan Pieter

Kijk op onze site voor meer info:

www.hethandboek.frl
www.tzolkinportal.com

Zie ook de sites van onze begeleiders:
www.naliniyoga.nl
www.bartvantongerlo.com