Het Levenswiel – Je pad vrijmaken voor Ascensie

 

Elk jaar starten we een in oktober een nieuwe ronde en zodra je kiest hieraan mee te doen, begint het wiel al te draaien. Meer dan ooit komt er een nieuwe energie op Aarde en helpt het Levenswiel je om die versnelling aan te kunnen. Hoe we het ook proberen, het oude werkt niet meer. We worden wakker uit de droom, en eenmaal wakker is er nog maar een ding dat ons ware vervulling geeft, dienstbaar zijn aan de eenheid. Je begint aan je Ascensie.

 

Het Levenswiel werkt net als de oude mysteriescholen met fases waarin je steeds een stukje meer van de magie krijgt te zien. De eerste twee rondes zijn meer gericht op je leven hier op Aarde. Deze onderdelen zijn gebaseerd op het Medicijnwiel wat in vele oude culturen werd geëerd. Door je levenspad bewust opnieuw te bewandelen kun je delen van jezelf helen. Zo bouw je aan een stevig fundament waardoor je klaar bent met hogere lagen te werken.

 

Later in het jaar volgen de weekenden en komen de groepen samen om met een groter veld te werken. Nu pas openen de poorten naar andere dimensies en werelden. Je komt in aanraking met andere delen van jezelf, zowel aards als galactisch. Dit onderdeel gaat in feite voorbij dit leven, hier kan je ziel stappen zetten voor zijn of haar reis door dit Universum.

 

Het Levenswiel is een ware ‘Nieuwe Aarde’ tool waar je je hele leven wat aan hebt. Het kadert je ontwikkeling uit, waardoor elke shift zicht- en stuurbaar wordt. Ook kun je het wiel gewoon laten draaien en dan volgen de stappen naar innerlijke eenwording vanzelf.

 

Om het speels en luchtig te houden komen je persoonlijke krachtdieren je helpen. Zij laten zien hoe jij je verhoudt tot de 37 levensgebieden. Ook brengen zij je weer in contact met delen en gaven die je dacht kwijt te zien. Elke ontmoeting met een krachtdier is speciaal en laat veel zien over je persoonlijke proces. In dit jaar zullen er op vele manieren kracht, hulp, Interimdiertjes tot je komen via kaarten, dromen, visioenen, televisie of in het echt.

 

Heb jij ruimte in je leven voor een immense shift?
Ben je klaar je diepste zijn onder ogen te komen?
Wil je voorbij de sluiers gaan om te ervaren er nog meer mogelijk is?
Ben je bereid de nodige stappen te zetten die nodig zijn voor je groei?
Wil je beginnen aan je persoonlijke taak, je gouden belofte?

Dan is het Levenswiel wat voor jou…

 

~ Opgave en informatie ~

 

Kosten voor het gehele jaarprogramma: € 777,- (exclusief btw)
Inclusief:
* twee losse dagen verdeeld in het najaar/winter
* twee losse weekenden (twee nachten, twee keer lunch en ontbijt en een diner)

* vier delen van het Levenswiel studiemateriaal
* het Krachtdierenboek van Jeanne Ruland ter waarde van 24,95
* eenmalige Regenboogsessie ter waarde van 150,-

* bij het vier keer aanwezig zijn het Certificaat

Voor opgave mail naar jpschreur@gmail.com

 

Het is mogelijk vooraf een gesprek aan te gaan om te kijken of het programma iets voor jou is. Samen kijken we dan of de doelen haalbaar zijn en of het voor beiden goed voelt.

 

Kijk voor meer info over de startdatum en locaties op de agenda…

 

~ De vier windrichtingen ~

 

Dag 1: Het Zuiden – fundament – onderbewustzijn – onderwereld – kind – kracht: Overgave

Op deze dag maak je kennis met het Levenswiel en doorlopen we de vier windrichtingen. Je leert werken met krachtdieren. Behalve groepsmediaties is er ook persoonlijke aandacht en ontvangt iedereen een energetische opstelling die de groei opent voor de komende tijd.

 

Dag 2: Het Westen – indalen – je aardse kracht – middenwereld – ego – kracht: Aanpassen

Op de tweede dag openen we de 12 stappen van het Medicijnwiel. Dit is in feite de tool waar je je hele leven mee kunt werken. Je leert dieren herkennen en plaatsen. Tevens gaat langzaam de poort open naar je saboteurs, zij zijn het die uiteindelijk je gaven terugbrengen.

 

Weekend 1: Het Noorden – poortwachters – gidsenwereld – ziel – Kracht: Innerlijke Leiding

In dit eerste weekend kom je in contact met je poortwachters, zij zijn de beschermers van andere werelden en verschaffen toegang tot nieuwe velden. Je komt langzaam in aanraking met andere dimensie, verloren beschavingen, maar ook met duistere delen van jezelf.

 

Weekend 2: Het Oosten – 7 Regenbooglagen – 7 Hogere Hemelen – Kracht: God. Leiderschap

Nu komt alles samen, we doorlopen de buitenring, het Ascensiewiel. Hierin is dit wiel Uniek en dit geeft je ziel de mogelijkheid om oude thema’s aan te raken zodat je met je hele wezen een stap vooruit kunt zetten. We reizen samen van de Oermoeder naar het hart van God.

 

~ Wie zijn wij? ~

 

“Jan Pieter Schreur, auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heb ik energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. Vanuit een nederige verbinding met de Christus, Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie breng ik via sessies, lezingen, activaties en jaarprogramma’s nieuwe energieën op aarde met als doel; innerlijke eenwording en bevrijding van de sluiers der dualiteit. Ik schep een ruimte van helderheid en kaders waarin ieder zijn kracht kan ontdekken.”

“Roland van Olst, “I AM” student. In het dagelijks leven werk ik als financieel adviseur bij de gemeente Amsterdam. Daar en daarbuiten houd ik mijzelf het liefst bezig met (spirituele) communicatie, persoonlijke ontwikkeling en met de samenwerking tussen mensen en engelen, meesters en andere goddelijke wezens. Ik werk graag met praktische oefeningen en opstellingen om nieuwe inzichten en verbindingen of verbrekingen te bewerkstelligen. Alles vanuit ons eigen “I AM” aanwezigheid en onder begeleiding van de spirituele hiërarchie van de Grote Centrale Zon.”

 

En dan is er nog het team van vrijwilligers en begeleiders: Almira, Bart, Yvonne en Willem

 

~ Wat leer je allemaal? ~

 

 • Herkennen van krachtdieren en toepassen in je leven
 • Maken van een gewijde ruimte
 • Herkennen van je saboteurs
 • Werken met het Levenswiel, de Sleutel der Eenheid
 • Een relatie opbouwen met gidsen en je Hoger Zelf
 • Maken, bezielen en activeren van een krachtvoorwerp
 • Weken met je persoonlijke poortwachters
 • Helderheid in je persoonlijke pad of je collectieve taak
 • Herkennen valslicht
 • Multidimensionaal bewustzijn

Optioneel, afhankelijk van je pad

 • Begeleiden van energetische opstellingen
 • Zielendelen ophalen uit de onderwereld
 • Vastzetten donkere delen
 • Genezen van organen, cellen en DNA
 • Meditaties begeleiden

 

~ Wat kun je ontvangen? ~

 

 • Inwijdingen voor je persoonlijke pad
 • Verbinding met je healing-lineage en galactische familie
 • Nieuwe gaven, gevluchte zielendelen en krachten
 • Geschenken vanuit andere werelden
 • Dit jaar ook de verbinding met je hogere lichamen

 

~ Het Levenswiel 4-jarige opleiding~

 

Het Levenswiel is in feite een 4-jarige opleiding. Het is niet verplicht om meerdere jaren te doen want dit pad is niet voor iedereen weggelegd. Het kan best zijn dat je alleen het eerste jaar doet voor de fundering en dat je daarna zelf aan de slag gaat met het Levenswiel.

 

Maar kies je er wel voor volledig aan te gaan wat het wiel je te bieden heeft is de enige mogelijkheid om dit te doen in de veilige ruimte die onze groep je biedt. Dan kun je in overleg met de begeleiders kiezen om het tweede, derde of zelfs vierde jaar te doen.

 

1ste jaar: Het Fundament
2de jaar: Saboteurs/je ware kracht
3de jaar: Meesterschap/collectieve taak
4de jaar: Ascensie/ indalen van je Wezen

 

Vanaf het derde jaar wordt je een onderdeel van het Team en kom je in een andere verhouding te staan ten opzichte van de begeleiders. In het vierde jaar zul je op eigen initiatief een Quest aangaan in de vorm van een persoonlijke reis ergens op Aarde.