Het begon allemaal toen ik de roep van de bergen hoorde. Ik ging in 2010 naar Peru. Daarvoor had ik al met energie gewerkt door middel van Reiki, maar ik voelde dat dit niet genoeg was om mijn wonden te helen. Sjamanisme kwam op mijn pad, en de magie van de eenheid van al wat leeft, heeft me niet meer losgelaten..

*

Het verhaal van hoe het begon..

Vanaf jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in het paranormale, vooral dat wat men nog niet begreep. Ik had er dan ook een handje van om ingewikkelde vraagstukken tot op de bodem te willen ontrafelen. Vaak was ik mijn omgeving hierin ver vooruit, waardoor ik nooit direct bevestigd werd. Ik leerde op mijzelf te vertrouwen en ontdekte al snel dat niets is wat het lijkt en dat de waarheid voor het grote publiek onzichtbaar was. Gek genoeg waren veel dingen net andersom, dan waar ze in eerste instantie op leken.

Op mijn negentiende nam mijn leven een onverwachte wending. Door het lezen van ‘De Celestijnse Belofte’ van James Redfield werd ik per ongeluk te vroeg wakker, tot schrik van mijn omgeving. Ik kreeg de angst en oude strijdenergie volledig om de oren en raakte langzaam in een diepe put. In deze tijd was ik destructief. Achteraf bleek dat ik al mijn hele leven lang werd aangevallen en belemmerd, in pogingen te verhinderen dat ik mijn ding op Aarde zou komen brengen. Mijn eigen destructieve delen openden deze poort naar duistere beïnvloeding. Door drugs was mijn wezen beschadigd geraakt, maar de hoop was me nooit ontnomen, en kleinste kristalletjes hielden me op de been, zodat ik de periode van 2001 tot 2012 kon overbruggen.

Ik bleef me verdiepen in de wereld van het licht, totdat ik de wereld van het duister ontdekte. Ik vloog de diepte in met samenzweringen en ik wilde weten wat er nou werkelijk speelde achter de schermen. Nu was de cirkel rond en kon ik eindelijk beginnen aan een lange tocht, de weg naar binnen. Tzolkin was al op mijn pad gekomen en raakte me meteen al op een dieper niveau, maar nu mocht ik beginnen met mijzelf te helen. In eerste instantie was ik vooral bezig met het mentale stuk. Ik las veel over spiritualiteit maar kon het niet allemaal meteen toepassen, omdat mijn hart nog geblokkeerd was. Op mijn 27ste werd ik op mijn energetische pad gebracht. Ik had de eer om inwijdingen te ontvangen van een vorm van reiki, Sai-Dharti, afkomstig uit Indië. Mijn grootmeester was aan de voet van de Himalaya geweest, om van negen yogi’s negen inwijdingen te ontvangen. Deze heeft hij doorgeven aan mijn meester, waarvan ik de eerste twee inwijdingen en een christalicht inwijding heb mogen ontvangen. Ik leerde samen te werken met Siddahms, wezens vanuit een hoge spirituele orde. De energie was erg verbonden met de Kosmos en het werd tijd om te gaan werken met de Aarde. Ik voelde de aantrekkingskracht van de Andes, de bergen van Peru riepen.

In deze tijd kreeg ik een relatie met een bijzondere vrouw. Door deze ontmoeting werden de diepste delen geraakt. Wat wij als zielen samen hadden meegemaakt was immens. Op een avond veranderde zij in een noodgedwongen orakel, waarbij ze de heftigste nog niet te bevatten waarheden uitspuwde, die tot op de dag van vandaag diepere lagen raken. Er was nog een lange weg te gaan, maar mijn reis was eindelijk begonnen.

In datzelfde jaar gaf ik eindelijk gehoor aan de roep naar de Andes. Ik had een vaste baan bij een energiebedrijf die me de zekerheid gaf, zodat ik deze stap kon ondernemen. Vlak voordat ik in september 2010 in het vliegtuig stapte, kwam ik in contact met het Inca-sjamanisme. Ik leerde Dennis Alejo kennen, de prachtige tolk en verbinder tussen de oude en nieuwe wereld die helaas de fysieke Aarde in 2014 heeft verlaten. Hij organiseerde de helingen en inwijdingen door het oude volk, de Q’ero, afstammelingen van de Inca’s. Zij delen nu hun oude kennis en reizen de wereld over. Op de eerste dag nam Don Alejandro, een paqo (sjamaan) van de Q’ero gemeenschap, me mee naar Ollantaytambo, ‘de Tempel van de Wind’, waar ik mijn verzoek deed aan de vier winden om een heler te worden. Vanaf dat moment werd synchroniciteit een gegeven, en was het er altijd. Ik werd geleid en gedragen. Hier in Peru werd tijdens een soul retrieval mijn ziel teruggebracht door een fysieke kolibrie. Op mijn 29ste verjaardag kreeg ik mijn eerste inwijding van de Hatun Karpay in het Andes gebergte. Het was hier waar ik mijn boek had verstopt en tijdens de inwijding kwam deze energetisch weer tot me. Toeval bestaat niet, want precies een half jaar later kwam diezelfde Don Alejandro naar Friesland. Daar kreeg ik op steenworp afstand van mijn eigen huis de tweede initiatie. Mijn derde oog werd verbonden met de Adelaar. Hij vertelde me dat ik een Inca geweest was en dat ik binnenkort zou gaan werken met de kracht van de Sterren. Een paar maanden later begreep ik wat hij bedoelde. Ik besefte dat ik Tzolkin alweer had opgepakt en op Facebook al een half jaar bezig was met de dagenergieën te voelen en vertalen. Ik was al bezig met het vertalen van de energie van de sterren voor een grote publiek.

Ik begon met Tzolkin Portal op 13 september 2011, op de Blauwe Elektrische Nacht. Ik bracht de Universele droom in beweging. In deze tijd was de energie van eenheid volop aanwezig. Elke keer als ik even niet verder kon, kwamen er meteen boeken, channels, mensen en meesters op mijn pad om me te laten zien wat er speelde. Alsof zij werden gestuurd door een grotere macht. In een later stadium ontdekte ik dat dit inderdaad het geval was.

Ik heb met prachtige mensen gewerkt in de energie van Atlantis en Lemurië, om daar zaken in de energie recht te trekken. Op een gegeven moment ontdekten we de verloren beschaving van de Sahara, terwijl we dachten met Egypte bezig te zijn. Met dit proces zijn we ruim een jaar bezig geweest, wat best heftig was. De tekenen van wat zich daar had afgespeeld liggen al lange tijd verborgen onder een dikke laag zand. Het was een beschaving die was verdeeld in twaalf koninkrijken, die twaalf buitenaardse rassen representeerden. Het ingewikkelde was dat er veel lagen waren, en dat gebeurtenissen zich op meerdere lagen afspeelden. Beïnvloeding was zelfs zo sterk, dat bij de eerste dag dat ik naar de workshop over de Sahara zou gaan de Ketellapperbrug kapot ging en we uren moesten omrijden. Eenmaal aangekomen kwam ik oog in oog te staan met de twaalf koningen en hebben we de tempel geopend, om in die energie te kunnen werken. In het begin van december 2012 kwamen we met alle koningen in dezelfde laag. En vervolgden we allen weer ons eigen weg.

Later die maand kwam de magische datum 21-12-12 waar ik eigenlijk vandaag de dag niet meer in geloof zoals destijds. Ik ontdekte andere waarheden over data en tijdsverloop met mijn lieve vriendinnen Monique en Esther. Geheimen die verborgen waren gebleven voor de mensheid, zoals de ontdekking van het valse licht en al zijn geheime structuren. Steeds meer werd mij duidelijk wat het belang was van het boek. Dit boek dat ik al zolang bij me draag, al vanaf het begin van mijn Aardse geschiedenis. Het is het grootste verlangen van mijn Wezen om deze kennis op Aarde te brengen. Zo vaak is dit niet gelukten alle tegenwerking kwam ik ook in dit leven weer tegen. Maar ditmaal was mijn kracht en de hulp vanuit de eenheid groter, ditmaal kon niets me nog tegenhouden en heeft mijn boek de Aarde op 22 november 2015 eindelijk betreden. In deze fase die doorloopt tot het nu komt niet alleen mijn boek op Aarde, maar ook mijn Wezen. Lang heb ik boven alles klaar gezet, maar die tijd van kluizenaarschap is tot zijn einde gekomen. Heel toepasselijk ben ik dan ook verhuist naar een spiritueel centrum genaamd; centrum Pacha Mama. Een plek vlakbij Leeuwarden waar ik de ruimte heb om echt in te dalen. Hier maak ik mezelf klaar voor deel II..

Het laatste onderdeel was de beschaving van Babel. Deze had ik al beschreven in mijn boek, maar was er nog niet energetisch in gedoken. Dan kon ook pas nadat we de kern van Sahara beschaving hadden rechtgezet, zodat die geen negatieve invloed meer uitoefende op het nu. In een medicijnreis op Schiermonnikoog daalde ik in alle heftigheid af in donkere emoties, en daar vond ik een sleutel. Dit bereikte ik via een helingmethode, die ik in deel twee ga uitwerken. Tegelijk opende ik met drie broeders de energetische poort naar Babylonië. Ooit zijn we begonnen om de machtsgreep van Atlantis te breken om bij de onvoorwaardelijke liefde van Lemurië te komen. We doorliepen de beschaving van de Sahara om eenheid te brengen in de stralen, zodat we nu konden gaan werken met Babel. Het vierde tijdperk. Dit is de wereld die we nu kennen, de machtsstructuur gebouwd rond geld. In deze beschaving ligt voor iedereen de sleutel om de vijfde wereld te openen. Dat is de vijfde wereld die ik noem, de Nieuwe Aarde. Dit is op dit moment mijn taak, het verlangen van mijn wezen, om in deze tijd van transitie de mensheid te ondersteunen in de volgende fase van overgang. Dat is ook mijn grootste kracht. Mijn leven lang kom ik al in groepen waarna ze vervolgens uiteenvallen of kom ik mensen tegen die in een grote transitie of verhuizing zitten. Ik heb ontdekt dat dit mijn grote gave is, als vleermuis god, meester van de Storm ligt mijn kracht in transformatie. Daarom heb ik zoveel gezichten, als je me net denkt te kennen, ben ik alweer verandert. Voor iedereen heet ik anders, en ben ik iemand anders. Ik ben dat deel wat zich naar jou toe spiegelt, de zilveren reflectie van het moment..

Ik voel wederom een stille roep naar een volgende locatie ergens op Aarde. Een plek waar deel twee op mij ligt te wachten. Dat boek gaat om het overdragen van de nieuwe Aarde aan de Kosmos, zodat het hele Universum, een volgende stap zal maken.

In liefde, kracht en wijsheid

Aéreon