Dit handboek is het eerste deel van een spirituele gids die je in je eigen tempo begeleidt door de lessen en valkuilen van deze spannende tijd van overgang. Het bevat wijsheid van oude culturen en verloren beschavingen, en maakt gebruik van de energiestructuur van de Maya’s, de Tzolkin.

Je gaat er letterlijk mee op reis door tijd en ruimte en doorloopt zo alle bewustzijnsfases, van het ontstaan van de ziel, -tot aan de terugkomst in de bron. Dit eerste deel is vooral gericht om jou te ondersteunen jezelf terug te vinden en te bouwen aan je fundament. Het tweede deel –
met eveneens 130 stappen – gaat over het van daaruit naar buiten treden.
De auteur Jan Pieter Schreur heeft in vier jaar tijd al deze stappen doorleefd en zijn ervaringen verweven in de teksten, die in een ritmische, bijna poëtische vorm zijn gegoten waardoor ze diepere lagen raken.

De magie die hij tijdens het schrijven beleefde draagt het boek als een sleutel bij zich, om ook jouw leven te verrijken. (of bereiken)

De woorden van dit handboek zullen met je werkelijkheid versmelten. Er ontstaat een samenspel met je Hogere Zelf, je gidsen en jouw eigen realiteit. Zo kun je de tegenstrijdigheid van de dualiteit overstijgen.

Het handboek inspireert, verlost en gaat verder

waar andere paden stoppen.

*

Een boodschap direct tot de ziel,

Het Handboek voor de Nieuwe Aarde
een reis door tijd en ruimte in 130 stappen

 22 november 2015