Oorsprong van jouw wortels – de Ontdekking van de Stamoudste

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oorsprong van jouw wortels – de Ontdekking van de Stamoudste

mei 3 - 19:00 - 22:00

atlantida40_sip-920

Na een reeks van avonden hebben we de Friese wortels tot de oorsprong in de sterren getraceerd. Dit bleek later voor mijn persoonlijke verankering op Aarde te hebben gezorgd. De Friese wortels-reeks heeft veel in mij geopend en ik heb het belang van het doorgronden van onze eigen wortels ervaren.

Om dit ook met jou te delen beginnen we nu aan een reeks met energieavonden waarin we thematisch verschillende lijnen van de 13 Oerstammen gaan verkennen. De 13 Oerstammen zijn als het ware de wakers van de 13 oorspronkelijke kleuren. Daarnaast gaan we met meditaties, opstellingen en oefeningen terug naar onze eigen lijnen en de diepte daarin…

We lossen blokkades op en herstellen de verhaallijnen zodat we bij het punt kunnen komen waar zij op Aarde zijn ingedaald. Vanuit hier kunnen we hun oorspronkelijk missie herinneren die ons weer kan helpen met het helder maken van de taak van onze familie-lijn en uiteindelijk ons positie daarin.

We starten met een meditatie waarin we terugreizen naar onze stamvader of stammoeder, de initiator van de mannen- of vrouwenlijn. Vervolgens gaan we kijken wat voor boodschappen onze voorouders voor ons hebben.

Om ons te verankeren op Aarde gaan we diep graven in het verleden,
met als doel het heden en de toekomst te verhelderen.

Wees van harte welkom op de 1ste van een reeks thema-avonden!
Ditmaal: de Ontdekking van de Stamoudste…

In liefde en kracht,
Roland en Jan Pieter

Woensdagavond 3 mei
Van 19:00 tot 22:00
Investering: 20,-
(Ruimte voor 9 personen)

Harmonielaan 82
1111PJ Diemen

opgave: jpschreur@gmail.com

Gegevens

Datum:
mei 3
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Amsterdam
Harmonielaan 82
Diemen,
+ Google Maps