het Online Medicijnwiel @ Witte Planetaire Tovenaar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

het Online Medicijnwiel @ Witte Planetaire Tovenaar

juli 26, 2015

| €555
Westen jungle

Nadat de eerste groep al is gestart heeft het online programma ook bewezen functioneel te zijn via het digitale netwerk. En het heeft natuurlijk een voordeel in deze drukke tijd om vanuit je huis bezig te gaan met je ontwikkeling. Ook als je niet mentaal erbij blijft, draait het wiel gewoon het hele jaar door en zullen je gidsen, de krachtdieren en Moeder Aarde je op het juiste moment, de juiste tools, inzichten, zielendelen en krachten toereiken.

Welkom bij het Online Programma, de Witte Tovenaar!

We liften mee met het Witte Planetaire Tovenaar jaar en gaan dus vanuit integriteit en passie tot manifestatie komen. Het einddoel van dit jaar wordt extra bekrachtigd door dit programma, de Rode Kosmische Aarde.

Wat is het medicijnwiel?

Het medicijnwiel is niks meer dan een stappen plan wat we allen doorlopen in ons leven. Het zijn de fases van babytijd tot puberteit, van jongvolwassene tot Elder. In elk van deze fase van ons leven ontstaan wonden, en kerfjes op onze ziel, die vaak weer ouder zijn dan het nu. Door bewust het medicijnwiel te bewandelen, heel je de wonden van je jeugd om volledig aanwezig te raken in het nu.
Je zet bewust de stappen naar persoonlijke groei, en komt versneld tegen wat je remt of bekrachtigd.

Wat is de sleutel der eenheid?

De organisator, Jan Pieter Schreur werkt op een iets andere manier het wiel. Behalve traditionele healingsmethodes, pas ik ook andere zienswijzen en structuren toe. Voor mijn gevoel heb ik het wiel vernieuwd en aangepast aan de mogelijkheden van nu. En dat is met deze verhoogde trilling immens.
Je kunt een versnelde groei teweeg brengen door alleen maar het wiel te laten draaien, en de stroom te volgen. Of je nou de tools gaat gebruiken voor je eigen bedrijf of om krachtiger in het leven te staan dat is aan jou. Je kunt er zo diep in duiken als je wilt, het is wat ik noem een ascensie tool die je stapje voor stap, je in contact brengt met jouw Goddelijke essentie en je oorspronkelijke blauwdruk.

Hoe werkt het precies?

Je kunt op vele manieren met het wiel werken, de manier die ik tot op heden gebruik is met kracht en hulpdieren. Zij brengen verloren delen van je essentie bij je terug, en laten zien hoe jij op de bepaalde levensgebieden staat. De 36 spirit dieren vormen samen jouw unieke trilling en karakter. Deze komen en gaan, maar uiteindelijk blijven er een aantal staan, deze zijn een onlosmakelijk deel van jou en laten zien hoe je beweegt op Aarde, in het onderbewustzijn, andere lagen en dimensies. De dieren brengen de heling, en komen fysiek, energetisch, via kaarten of televisie je leven binnen..

Het online programma

Bij het online programma krijg je aan het begin van elk onderdeel een PDF reader thuis gestuurd, hier staan de stappen in die je kunt zetten, en geef ik achtergrond informatie over de periodes. Elke week of om de week kom je in een andere energie, en daaruit vloeit dan een krachtdier. Uiteindelijk kunnen er 37 kracht en hulpdieren komen, maar je zult ook merken, dat ze behoorlijk vaak heen en weer schuiven. Bij de levensgebieden die beschadigd zijn of die je nog niet echt belichaamt kan er eerst een dier van een andere positie komen om die les te versterken, als de heling heeft plaats gevonden daalt dan het werkelijk dier in. En elke keer als een nieuw dier komt, of dat nou fysiek of energetisch is, is een prachtige dankbare ervaring. Want dan ben je een stap dichterbij heelwording.

Opgave en informatie

Kosten voor het gehele jaarprogramma: € 444,-
* inclusief 4 skype consults, een werkboek over krachtdieren en het studiemateriaal
( € 111,- vooraf overmaken als reservering, verder € 111,- per keer vooraf betalen)

Voorwaarden: lees hier

Data

26 juli 2015 tot 24 juli 2016
Witte Planetaire Tovenaar jaar

Opgave: mail naar info@tzolkinportal.com
met als titel: online medicijnwiel

Informatie over de 4 windrichtingen

Het Zuiden, de fundering en het krachtschild ( 8 weken)

In het Zuiden gaan we bouwen aan onze fundering. Nu doorlopen we in het kort alle vier windrichtingen. Hier ontvangen we vier de krachtdieren die het meest en duidelijk bij ons aanwezig zijn en samen ons krachtschild maken. We wandelen van de onderwereld, naar de middenwereld, via de gidsenwereld naar de bovenwereld. Door alle lagen te belichamen bouw je een basis en ontstaat er een schild die je beschermt voor krachten in je omgeving..

* pdf reader
* meditatie
* video boodschap
* skype consult
* online event

Het Westen, je saboteurs en je krachten ( 2 periodes van 6 weken)

In het Westen kom je in aanraking met het Levenswiel, dat is eigenlijk het medicijnwiel in pure vorm. Nu worden de te zetten stappen zichtbaar, en kun je zien waar je nu staat in het leven, en welke gebieden nog verwond zijn. Op deze verwondingen bevinden zich vaak wat ik noem saboteurs, dit klinkt misschien wat spannender dan het vaak is. Dit zijn delen die nog pijn dragen en daarom niet mee doen aan jouw plannen, zij remmen bijvoorbeeld die leuke baan, partner of droom. Via nieuwe healing-methodes gaan we deze liefdevol omarmen, zodat ze kunnen transformeren in krachten..

* pdf reader
* online inwijding
* meditatie
* meerdere video boodschappen
* skype consult
* online event

Het Noorden, inwijdingen vanuit de spirituele lagen (8 weken)

In het Noorden ben je volwassen geworden, nu krijg je de sleutels toegereikt die de poorten gaan openen naar andere bewustzijnsniveaus en dimensies. 111 gaven en bevoegdheden laten zich zien, voor iedereen natuurlijk weer andere mogelijkheden, afhankelijk van je eigen unieke pad. Hier gaan we tevens bezig met ons krachtvoorwerp. Een staf, of krachtstok. Tevens zul je hier inwijdingen ontvangen die het mogelijk maken om grote stappen te zetten in jouw persoonlijke expertise.

* pdf reader
* online inwijding
* meditatie
* meerdere video boodschappen
* skype consult
* online event

Het Oosten, verbinding met je Thuisplaneet ( 2 periodes van 7 weken)

In dit weekend staat een hoop op het programma. We belanden nu in het Oosten, de Bovenwereld maar treden nog eerst bewust af naar de 7 regenboog lagen van de onderwereld voordat we gaan verbinden met onze 7 hogere lichamen. Nu leer je bewust met deze lagen en krachten te werken, en komen opnieuw 14 dieren. We gaan werken met krachten en tools die nu nog niet zichtbaar zijn, want tegen die tijd dat we hier zijn, is letterlijk en figuurlijk alles verandert.

Wat leer je?

Natuurlijk is dit voor iedereen weer anders, en ik kan geen toezeggingen doen over wat je kunt ontvangen. Want er zijn nou eenmaal bepaalde afspraken en met de bovenwereld, waar ook ik niet om heen kan. Wel kan ik groei, op alle gebieden van je leven garanderen, verwacht onder andere:

* Bewust reizen naar de 7 regenboog lagen van Moeder Aarde
* Tijd reizen en galactisch reizen
* Toegang tot cellenstructuur en leiden van opstellingen
* Contact maken met krachtdieren en die ook bij anderen zien
* Bewust werken met het Levenswiel en toepassen op anderen
* Oude rituelen aangepast naar het nu/ Healingtools
* Contact met gidsen en uiteindelijk je Hogere Zelf
* Een enorme fysieke, emotionele, mentale en spirituele boost

De gaven hangen natuurlijk af van de kracht en hulpdieren die bij je komen. Elke keer als een dier zich laat zien, is er een deel van jezelf geheeld en komt een deel van je essentie terug. Als een Leeuw komt krijg je het geschenk van Goddelijk Leiderschap, een duizendpoot leert je om met vele klusjes tegelijk bezig te kunnen en Adelaar leert je om problemen te overstijgen. Iedereen is uniek en kan ontvangen wat speciaal voor hen is weg gelegd. Ik schep alleen de ruimte, waarin dit kan ontstaan.

Achtergrond informatie

Mijn naam is Jan Pieter. Ik ben iemand die rituelen uit oude culturen omzet naar nieuwe praktische werkwijzers en voeg alles wat mogelijk is samen. Je zou me een sjamaan kunnen noemen, maar ik voel dat die niet omvat wie ik werkelijk ben. Na mij ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru, de Q’eros gemeenschap ben ik weer op mijn oude healingspad gezet. En stel ik me volledig in dienst van Moeder Aarde en de eenheid. Ik geef workshops met onder andere Tzolkin, oude beschavingen, en het medicijnwiel, de sleutel der eenheid. Mijn kracht ligt hem in het inwijden van personen, ruimtes, plekken en bied een structuur waarin heling en helderheid kan ontstaan. Ik werk met energetische opstellingen, Tzolkin, zielenreizen, krachtvoorwerpen maar als allerbelangrijkste ondersteun ik je om het zelf en op je eigen manier te doen, want jij bent jouw eigen meester…

In Munay,
Jan Pieter

WNF13055-02_logo_Een_actie_voor_het_WNF-2

Bij het meedoen aan het Medicijnwiel (krachtdieren)
ga je ook echt helpen de dieren op Aarde te behouden.

5% van het deelnemer geld zal geschonken worden aan het WWF
om de dieren ook fysiek te beschermen!

Gegevens

Datum:
juli 26, 2015
Kosten:
€555
Evenement Categorie:

Organisator

Unnamed Organizer
Telefoon:
0645288727
E-mail:
jpschreur@gmail.com