Rainbow sessies begeleiden je op de Nieuwe Aarde manier naar je zielenmissie en doelen.

Rainbowsessie betekent letterlijk; kleuren sessies. Deze vorm van begeleiden komt voort uit de 13 Oerkrachten die door mij heen stromen. De 13 Oerkrachten/ kleuren hebben allen hun eigen valkuilen en expertises. Samen maken deze 13 kleuren de eenheid. In de kleuren bevinden zich verschillende kwaliteiten die afgepeld zijn tot de kern zodat er een overdracht plaats vindt zonder vervorming. Eén van de bondgenoten die waar ik mee samenwerk is een veld genaamd; Grootmoeders. Zij bewaken kennis van de Aarde, het erfgoed. Dit zijn gaven vanuit de spirituele geest van de natuurvolken die we niet bezitten, maar die door ons heen mogen stromen. Een ander veld waar ik onderdeel van ben is de Spirituele Hiërarchie. Deze galactische orde behoudt toezicht op inwijdingen die op Aarde worden verstrekt. Mijn manier van werken is een balans tussen Aards en Kosmisch. Het kosmische deel is onze spirituele taak, zielenmissie, hetgeen waarvoor we geboren zijn. Maar om dat op Aarde te brengen dienen we ook een positie in te nemen in de maatschappij. Juist de combinatie tussen deze twee zorgt voor grootse vervulling en ontwikkelingen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf vindt er een discoverysessie plaats waarin we samen je doelen helder proberen te krijgen. Als er wederzijds vertrouwen is en we beiden het potentie van een samenwerking voelen, stippelen we een traject uit en zoeken we samen naar een vorm die past bij onze samenwerking. Dit duurt een half uur tot een uur.

Hoe ziet een sessie eruit?

Zodra de sessie start bevinden we ons in een heilige ruimte waarin woorden velden en emoties activeren. Veel van de heling ontstaat vanuit een overdacht van mijn veld maar vaak is er een verhaal nodig om het te begrijpen zodat je het kunt toepassen. We beginnen aan een reis waarbij je volledig bij blijft. Het is heel subtiel en kan toch heftige reacties teweegbrengen. In deze reis gebruiken we je lichaam als routekaart. Via dit kader reizen we door andere tijden, werelden en dimensies. Omdat we vanuit een hogere laag doorloop je later nog fysieke gevolgen. Alle groei is omontkeerbaar. Er kunnen zich naderhand situaties voordoen die oude emoties triggeren of waar je opeens heel anders op reageert. Mede omdat er zielendelen terugkomen kunnen oude situaties zich herhalen, Maak er dan niet opnieuw een verhaal van, laat het moeiteloos voorbij stromen. Omdat we met één of meerdere thema’s werken reizen we die lijn af tot de oorsprong zodat we de wortel van een wond raken. In zo’n lijn kunnen dan meerdere levens zich openbaren en daar hoef je niet helemaal in te stappen. Een glimp is voldoende. We gaan ervan uit dat je al heel en perfect bent herverbinden je slechts met andere delen waardoor nieuwe gaven tot je beschikking komen. De sessie zijn dus niet gericht op helen maar op uitlijnen en herverbinden.

  • Je kunt op verschillende niveaus van meesterschap instappen (light, professional, premium, masterprofessional)
  • Brengt helderheid in je zielenmissie, door middel van kosmische tools worden blinde vlekken (lekken) zichtbaar
  • Brengt enorme verschuivingen teweeg in je leven of praktijk
  • Verbinding wordt hersteld met je healing-lineage, je persoonlijke kleur of galactische herkomst
  • Werkzaam op meerdere lagen en in meerdere dimensies om een duurzame groei te weeg te brengen

Wil je echte beweging, ben je klaar om te gaan staan voor wie je bent en heb je hulp nodig met die laatste stappen?
Ben je bereid te investeren (in jezelf) en wil je ongeacht het heilige pad van je ziel bewandelen?

Neem dan contact met me op voor een sessie! mailto:info@tzolkinportal.com

In liefde, wijsheid en kracht,
Jan Pieter Schreur