Rainbow sessies begeleiden je op de Nieuwe Aarde manier naar je zielenmissie en doelen.

Met mijn ervaring als sjamaan, heler, coach en leraar ondersteun ik je in het verbinden met je hoger zelf, en daarmee ook je zielendoel.
Het gaat niet alleen om uitlijning met je wezen maar ook om het in de wereld brengen van je creatie. We verbinden dus het spirituele met het zakelijke. We gaan uit van het principe dat je al heel bent, en dat er alleen maar nieuwe verbindingen gelegd mogen worden zodat krachten worden geactiveerd. Door mijn veld, tijd en ruimte beschikbaar te maken brengen we zaken energetisch in beweging, waarna de benodigde stappen, de materie volgt.

 • Je kunt op verschillende niveaus van meesterschap instappen (light, professional, premium, masterprofessional)
 • Brengt helderheid in je zielenmissie, door middel van kosmische tools worden blinde vlekken (lekken) zichtbaar
 • Brengt enorme verschuivingen teweeg in je leven of praktijk
 • Verbinding wordt hersteld met je healing-lineage, je persoonlijke kleur of galactische herkomst
 • Werkzaam op meerdere lagen en in meerdere dimensies om een duurzame groei te weeg te brengen

Wil je echte beweging, ben je klaar om te gaan staan voor wie je bent en heb je hulp nodig met die laatste stappen?
Ben je bereid te investeren (in jezelf) en wil je ongeacht het heilige pad van je ziel bewandelen?

Neem dan contact met me op voor een sessie! mailto:info@tzolkinportal.com

In liefde, wijsheid en kracht,
Jan Pieter Schreur

Meer info

Ik begeleid mensen op verschillende lagen van bewustzijn. Voor start van een programma dient er een basis te zijn om vanuit te bouwen. Spirituele volwassenheid en de bereidheid steeds weer het Zelf onder ogen te komen, zijn vereist om de stappen te zetten naar Alignement met je Hogere Wezen.

Om te beginnen bied ik Rainbow sessies aan wat letterlijk betekent; kleuren sessies. Deze methodiek komt voort uit de 13 Oerkrachten waarmee ik activaties door het land geef (zie hier een aantal lezingen). Deze 13 kleuren hebben allen hun eigen valkuilen en expertises. Samen maken deze 13 kleuren de eenheid. In deze kleuren bevinden zich verschillende kwaliteiten die ik heb afgepeld tot aan de kern, zodat er een overdracht plaats vindt zonder vervorming. Eén van de bondgenoten waar ik mee werk is een veld wat genoemd word; de Grootmoeders. Zij bewaken kennis van de oude Aarde, het erfgoed. Dit zijn gaven vanuit de spirituele geest van alle natuurvolkeren. De oude wijzen van de Aarde ondersteunen ons in deze fase van ongekende mogelijkheden, naar je volledige potentieel.. Ook de Grootvaders zijn een collectief van oude wijzen waar ik mee samenwerk. Zij helpen verloren delen terug te brengen zodat je toegang krijgt tot kwaliteiten en oude krachten. Dit kan variëren van gevluchte kindsdelen tot aan heftige schaduwdelen. Eenmaal de saboteurs in je leven geïntegreerd gaan poorten open naar je dromen. Het laatst veld wat ik wil benoemen is de Spirituele Hiërarchie, vanuit hier stromen inwijdingen door mij heen als daar toestemming voor is.

Vorm van begeleiding

 • Miniconsult 45,- excl btw (responstijd 3-5 werkdagen)
  – in een telefoongesprek van 30 minuten stem ik af en geef in overleg met je gidsen antwoord zodat je verder kunt (zonder follow-up)
  – via mail kun je een vraag stellen en stem ik af voor een antwoord met energetische ondersteuning (1 keer een follow up mailcontact)
 • Doorbraaksessie (mail voor meer info)
  – Je kunt eenmalig een doorbraaksessie aanvragen om groei te openen. We maken een tijdslijn, stappenplan en blauwdruk voor de komende tijd.
 • Regenboogsessie (mail voor meer info)
  – sessie via Skype van ongeveer 1,5 uur met een follow up via de mail, tevens audio bestand van het gesprek.
  – light en professional (waar sta je, wat je geeft is wat je ook zult ontvangen)
 • Premium (vooraf vind er een discovery sessie plaats van 20 minuten waarin we onderzoeken wat voor pakket je het meest bekrachtigd)
  – begeleiding per maand inclusief 2 Regenboogsessies, afstandsbehandeling, full time in mijn veld, onbeperkt begeleiding via mail
  – light en professional (waar sta je, wat je geeft is wat je ook zult ontvangen)
 • 13 stappen naar succes (vooraf vind er een discovery sessie plaats van 50 minuten waarin we onderzoeken of dit mogelijk is)
  – programma van minimaal 2 maanden waarbij we jouw business blueprint aan de hand van de 4 pijlers gaan uitwerken en bekrachtigen
  – alleen voor master professionals

*
Ik begeleid over het algemeen individuen die bereidt zijn te gaan staan zowel spiritueel als wel zakelijk,
vorm van uitwisseling gaat daarbij niet alleen om balans maar test ook de bereidheid tot verandering.